Εγκαταστάσεις

Το Kτηνιατρικό Kέντρο Kινητικής Aποκατάστασης My pet care στεγάζεται σε μία μονοκατοικία στο Χαλάνδρι, ειδικά διαμορφωμένη με ράμπες για εύκολη πρόσβαση σε ζώα με κινητικές ιδιαιτερότητες και parking μπροστά.

Διαθέτει χώρο αποκλειστικά αφιερωμένo στη φυσικοθεραπεία, όπου διεξάγονται οι αξιολογήσεις, οι θεραπευτικές παρεμβάσεις και η υδροθεραπεία.

Το κτηνιατρικό κέντρο διαθέτει τον μοναδικό στην Ελλάδα κτηνιατρικό διάδρομο κίνησης εντός νερού – underwater treadmill, ένα ισχυρό εργαλείο αποκατάστασης για ζώα με κινητικές ανάγκες και νευρολογικά ελλείμματα. Χρησιμοποιούμε βρώμιο που είναι φιλικό για το δέρμα αντί για χλώριο ως πρόσθετο χημικό καθαριστικό στο νερό, τα επίπεδα του οποίου ελέγχονται 2 φορές την ημέρα και ειδικό φίλτρο διύλισης/επεξεργασίας του νερού για λιγότερα χημικά.Όλα τα ζώα ξεπλένονται πριν εισέλθουν στην υδροθεραπεία ώστε να προληφθεί η μεταφορά ξένων σωμάτων. Προτεραιότητα μας εκτός από την υγιεινή είναι και η ασφάλεια στο χώρο. Για το λόγο αυτό το πάτωμα σε όλο το κέντρο φέρει ειδική αντιολισθητική επίστρωση χωρίς αγωγιμότητα, με ειδική επεξεργασία στεγανότητας στις συρραφές και τον τοίχο ώστε να αποτρέπεται η ανάπτυξη των βακτηρίων.

Το κτηνιατρικό κέντρο παρέχει διαθέτει επίσης πλήρως εξοπλισμένο χειρουργικό και παθολογικό τμήμα.© MyPetCare. hosted/developed by weborient.gr
Dialog Title
X
Content